نمونه ای از مشبندی گریتینگ
مشبندی گریتینگ
دسامبر 1, 2024
انواع گریتینگ دریچه
گریتینگ دریچه
دسامبر 8, 2024
نمایش همه
جوشکاری گریتینگ

جوشکاری گریتینگ با co2

جوشکاری گریتینگ

جوشکاری گریتینگ یکی از روش های ساخت و تولید گریتینگ ها می باشد.

همانطور که میدانید و در انواع مقالات موجود در سایت نیز به آن اشاره نمودیم صفحات مشبک یا همان گریتینگ ها را امروزه با انواع مواد اولیه مختلف ساخته و تولید می نمایند.

این تنوع در مواد اولیه سبب شده است که روش های متنوعی نیز در ساخت و تولید این محصول با توجه به نوع مواد اولیه به وجود آید.

از روش های ساخت و تولید این محصول می توان به روش جوشکاری، پیچ و مهره، پرس، قالب زنی و غیره اشاره نمود.

در این مقاله سعی داریم تا شما عزیزان را با روش جوشکاری گریتینگ به صورت کامل و جامع آشنا نموده و اطلاعات مفیدی را در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

تصویر جوشکاری گریتینگ

انواع جوشکاری گریتینگ

در ساخت و تولید گریتینگ ها می توان از دو روش جوشکاری استفاده نمود که عبارتند از روش جوشکاری دستی Co2 و روش جوشکاری مقاومتی یا القایی که به آن الکترو فورج نیز گفته می شود.

در دو روش گفته شده در بالا استاندارهایی وجود دارد که برای داشتن محصولی با کیفیت بالا باید در زمان ساخت و تولید به صورت کامل رعایت شوند.

روش الکتروفورج که به وسیله دستگاهی با همین نام انجام می شود حتما باید استانداردهای ANSI MBG 533 رعایت شود.

در این استاندارد به دلیل فورج شدن تمامی اتصالات قطعات تسمه های رابط و باربر در مورد میزان و اندازه جوش گریتینگ در چشمه های داخلی نکته ای ذکر نشده است و همان اتصال الکتروفورج کفایت می کند.

نحوه کار نیز بدین صورت است که تسمه های رابط و باربر درون دستگاه الکتروفورج و درون فیکسچرها قرار گرفته و سپس به وسیله پرس با وزنی در حدود 100 تن بر متر مربع و جریان الکتریکی بسیار بالا مکان های اتصال در یکدیگر ذوب می شوند.

در این روش از هیچ مواد افزودنی در اتصال و جوش استفاده نمی شود که سبب می شود وزن پایین تری داشته باشد و همچنین از یکنواختی کامل در سطح اتصال برخوردار باشد که این امر در زمان پوشش و گالوانیزه کردن باعث پوشش کامل محل اتصال می شود.

روش دیگر استفاده از جوشکاری دستی CO2 است.

در این روش استاندارد مرجعی نه به صورت بین المللی و نه در صنعت داخلی کشور وجود ندارد.

اما با استفاده از تجربه گریتینگ سازان در این صنعت اقدام به رعایت موارد مهمی نموده اند که سبب می شود کیفیت نهایی محصول قابل قبول باشد.

در جوشکاری تسمه های باربر به فریم دقیقا مطابق استاندارد ANSI MBG 533 انجام می شود که به صورت از یک طرف پاس کامل می باشد.

برای جوشکاری چشمه های داخلی گریتینگ میزان جوشکاری به نسبت ابعاد مشبندی گریتینگ به دو صورت مرسوم انجام می شود که عبارتند از:

خال جوش به صورت از یک طرف در میان.

خال جوش به صورت از یک طرف دو در میان.

شایان ذکر است این نوع از جوشکاری در بین تمام صنعتگران و تولید کنندگان این محصول مشترک می باشد که دلیل این امر نیز داشتن محصول با کیفیت بسیار بالا و جلوگیری از ایجاد اعوجاج است.

در مورد میزان مقاومت آن نیز به جهت اعمال بار وارده بر محصول از سمت بالا به پایین نیز این مقدار مشکلی برای گریتینگ و اتصالات چشمه های آن ایجاد نمیکند و کاملا محصول نهایی مقاوم خواهد بود.

از دیگر نکات در این خصوص باید خدمت شما عزیزان عرض نماییم گاهی در نقشه های گریتینگ که از سوی مشتریان عزیز ارائه می شود در دیتیل جوشکاری گریتینگ با تصور غلط ایجاد مقاومت بیشتر در محصول میزان و ضخامت جوشکاری به صورت غیر منطقی درخواست می شود.

سخن پایانی

امیدواریم توانسته باشیم اطلاعات مفیدی را در خصوص جوشکاری گریتینگ و انواع آن و همچنین استانداردهای لازم در این بخش را خدمت شما عزیزان ارائه نموده باشیم.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص علاوه بر مطالعه موارد مشابه موجود بر روی سایت می توانید با کارشناسان و مشاوران شرکت نیز با شماره 08691010110 در تماس باشید.

با تشکر از حسن انتخاب شما عزیزان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + هشت =